Ανιχνευτής υπερύθρων με αισθητήρα υπερύθρων θερμής πώλησης

Ανιχνευτής υπερύθρων με αισθητήρα υπερύθρων θερμής πώλησης
Ανιχνευτής υπερύθρων με αισθητήρα υπερύθρων θερμής πώλησης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής υπερύθρων

Ανιχνευτής υπερύθρων - το υπέρυθρο φως δεν εκπέμπει περιοδικά 1000 δέσμες ανά δευτερόλεπτο, επομένως είναι μια παλμική υπέρυθρη δέσμη. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα ζεύγη βολών δεν μπορούν να μεταδοθούν πολύ μακριά (σε απόσταση 600 μέτρων). Ένας ανιχνευτής υπέρυθρης ακτινοβολίας που χρησιμοποιεί μια λειτουργία παρακολούθησης δέσμης παρεμποδίζει μια αόρατη υπέρυθρη δέσμη και προκαλεί συναγερμό όταν κάποιος διασχίζει τη ζώνη προστασίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για συναγερμούς εξωτερικού τοίχου, χρησιμοποιείται πάντα σε ζεύγη: μία εκτόξευση και μια λήψη. Ο πομπός εκπέμπει μία ή περισσότερες υπέρυθρες ακτίνες που δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο μάτι, σχηματίζοντας μια προειδοποιητική γραμμή. Όταν ένα αντικείμενο περνά, το φως αποκλείεται, το σήμα του δέκτη αλλάζει και ο συναγερμός ενισχύεται. Υπέρυθρη ακτινοβολία   Οι ανιχνευτές πρέπει να επιλέξουν τον κατάλληλο χρόνο απόκρισης: πολύ σύντομος μπορεί να προκαλέσει περιττές παρεμβολές, όπως ιπτάμενα πτηνά, μικρά ζώα που περνούν, κ.λπ. Ο συντομότερος χρόνος σκίασης καθορίζεται συνήθως με ταχύτητα 10 m / s. Εάν το άτομο ' Το πλάτος του είναι 20 cm, ο συντομότερος χρόνος διακοπής είναι 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Συναγερμοί μεγαλύτεροι από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου, λιγότερο από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου χωρίς συναγερμό.

Ο καθένας έχει καλύτερη κατανόηση του ανιχνευτή υπερύθρων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει καλύτερα ανιχνευτές υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι ανιχνευτές υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ευκολία στη ζωή μας. Όλοι πρέπει να είναι καλοί στη χρήση εργαλείων για την προστασία μας. Αισθητήρας υπερύθρων / ανίχνευση υπερύθρων / ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων.

ανιχνευτής υπερύθρων

Το χαρακτηριστικό του ανιχνευτή υπερύθρων.

1. Επαγγελματική ενότητα MUC με προηγμένη τεχνολογία και ανώτερη απόδοση.

2. Τεχνολογία αναγνώρισης μετατροπής τεχνητής νοημοσύνης για την πρόληψη   κακόβουλη εισβολή.

3. Ψηφιακή μετατροπή συχνότητας εξαιρετικά ισχυρό φιλτράρισμα σήματος, καλή αξιοπιστία, ισχυρή ικανότητα παρεμβολής.

4. Με αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη είσοδο.

5. Με πολλαπλή προστασία κατά της αποσυναρμολόγησης, κατά της απενεργοποίησης, προστασίας κατά των κινητών.

6. Αυτόματη τεχνολογία anti-jamming κωδικού σφάλματος.  

7. Ενσωματωμένη οθόνη τάσης ρύθμισης οπτικού άξονα, κατάλληλος μηχανισμός ρύθμισης οπτικού άξονα.

8. Έλεγχος εξαιρετικά χαμηλής ισχύος, η απόσταση μετάδοσης είναι μακρύτερη.

9. Ολόκληρη η δομή του μηχανήματος είναι ενσωματωμένη και βελτιστοποιημένη, το σχήμα του είναι ελαφρύ, απλό και πολύ όμορφο.  

10. Η απόσταση προειδοποίησης κατά της λήψης είναι σταθερή, υψηλή ευαισθησία, εσωτερική και εξωτερική εργασία όλο το εικοσιτετράωρο.  

11 Έξοδος ενσύρματου συναγερμού, μπορεί να συνδεθεί με διάφορους ξενιστές συναγερμού στο σπίτι και στο εξωτερικό.  

ανιχνευτής υπερύθρων

 

Οι ανιχνευτές υπερύθρων χρησιμοποιούνται κυρίως στο κτίριο   όπως φράχτες και κτίρια με σχετικά μεγάλες αποστάσεις. Σε σύγκριση με τους φραγμούς υπέρυθρης ακτινοβολίας, είναι πιο ανθεκτικοί στη βροχή, τη σκόνη και τις παρεμβολές και χρησιμοποιούνται κυρίως σε συστήματα ασφαλείας στο σπίτι. Στη βίλα και στο σπίτι. Οι κοινόχρηστοι ανιχνευτές υπερύθρων έχουν δύο δέσμες, τρεις δέσμες και τέσσερις δέσμες. Η απόσταση κυμαίνεται από 30 μέτρα έως 300 μέτρα. Ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν επίσης μεγάλες ακτίνες μεγάλης απόστασης " ελαφριοι τοίχοι " , τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως σε εργοστάσια και ορυχεία και σε ορισμένα ειδικά μέρη. Στις οικιακές εφαρμογές, χρησιμοποιούμε έως και 100 μέτρα προϊόντων.   Σε αυτήν την απόσταση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν φράκτες υπερύθρων και ανιχνευτές υπερύθρων. Εάν είναι εγκατεστημένο με μπαλκόνια, παράθυρα, διαδρόμους, κ.λπ.,   χρησιμοποιήστε φράκτες υπερύθρων. Για εγκατάσταση σε κτίρια, τοίχους κ.λπ., πρέπει να χρησιμοποιούνται ανιχνευτές υπερύθρων. κατά την επιλογή προϊόντων, μπορούν να επιλεγούν μόνο προϊόντα μεγαλύτερα από την πραγματική απόσταση ανίχνευσης. Προσέξτε περισσότερο ώστε ο ανιχνευτής που είναι τοποθετημένος στον τοίχο να έχει μέγιστη οριζόντια απόσταση μεγαλύτερη από 30 M από τον τοίχο, κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν ο τοίχος είναι καμπυλωμένος σε καμπύλο σχήμα.

ανιχνευτής υπερύθρων

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us