Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για αισθητήρα υπερύθρων δέσμης προς πώληση

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για αισθητήρα υπερύθρων δέσμης προς πώληση
Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για αισθητήρα υπερύθρων δέσμης προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων. Στην καθημερινή εργασία, ο ανιχνευτής εκτίθεται αναπόφευκτα σε σκόνη, μικροοργανισμούς, χιόνι, παγετό και ομίχλη στην ατμόσφαιρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα στρώμα σκληρού τύπου σκόνης συσσωρεύεται συχνά στο εξωτερικό τοίχωμα του ανιχνευτή. Το κέλυφος, σε σχετικά υγρό μέρος, θα αναπτύξει επίσης ένα παχύ στρώμα canola, και μερικές φορές το πουλί θα τραβήξει επίσης το περίβλημα στον ανιχνευτή, ο οποίος θα εμποδίσει την εκπομπή και την αποδοχή της υπέρυθρης ακτινοβολίας, προκαλώντας ψευδείς συναγερμούς. Οι χρήστες στην Ιαπωνία συνήθως αναθέτουν σε μηχανικές εταιρείες να διατηρούν, συνήθως σε περίπου ένα μήνα, να καθαρίζουν το εξωτερικό περίβλημα κάθε ανιχνευτή και μετά να το στεγνώνουν. Όλοι έχουν δημιουργήσει μια καλή πιστωτική σχέση και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν αυτό το έργο. Εκτός από τον καθαρισμό του περιβλήματος του ανιχνευτή, πραγματοποιείται δοκιμή πυροδότησης κάθε δύο μήνες για την επαλήθευση της απόδοσης συναγερμού του αντικλεπτικού συστήματος. Όταν χρησιμοποιείτε την ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων. Παρακαλώ φροντίστε το διάγραμμα καλωδίωσης. εάν το διάγραμμα σας είναι λάθος. Τότε θα έχει επίδραση στην κανονική εργασία.   Και η τάση λειτουργίας ανίχνευσης υπέρυθρων φωτοκυττάρων: 12-24VDC.   Αισθητήρας υπερύθρων / Ανίχνευση υπερύθρων / ανιχνευτής υπέρυθρων φωτοκυττάρων / Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων.    

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

 

 

Ρυθμιζόμενος οπτικός άξονας δέκτη:

Βήμα 1: Εκτελέστε μια προκαταρκτική ρύθμιση του οπτικού άξονα του δέκτη με τον ίδιο τρόπο όπως το " ελαφρύτερη ρύθμιση του οπτικού   άξονας " . Προς το παρόν, η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία στον δέκτη είναι σβηστή, η πράσινη ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη και δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα, που δείχνει ότι ο οπτικός άξονας του ferrule είναι συμπτωματικός και ότι ο πομπός και ο δέκτης λειτουργούν κανονικά.  

Βήμα 2: Υπάρχουν δύο μικρές τρύπες   στον δέκτη, οι οποίοι επισημαίνονται με " + " και " - " αντίστοιχα. Χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της έντασης του υπέρυθρου φωτός που αντιλαμβάνεται ο δέκτης. Η τιμή εκφράζεται με τάση, η οποία ονομάζεται τάση φωτός. Εισαγάγετε το διάγραμμα δοκιμής (κόκκινο " + ", μαύρο " - ") του πολυμέτρου στην τάση λήψης φωτός του δέκτη μέτρησης. Ρυθμίστε το σύστημα φακών επανειλημμένα για να μεγιστοποιήσετε την τιμή του φωτός. Με αυτόν τον τρόπο η κατάσταση λειτουργίας του καθετήρα είναι στην καλύτερη της.

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Σημείωση: Ο ανιχνευτής τεσσάρων ακτίνων έχει δύο   σετ οπτικών συστημάτων. Είναι απαραίτητο να καλύψετε τον άνω και κάτω φακό   ο δέκτης ξεχωριστά και ρυθμίστε μέχρι το άνω και το κάτω φωτοευαίσθητο   οι τιμές τάσης είναι οι ίδιες. Τα δύο σύνολα οπτικών συστημάτων των παλαιότερων ανιχνευτών τεσσάρων ακτίνων ρυθμίζονται ξεχωριστά. Λόγω της αντίστοιχης σχέσης μεταξύ των τεσσάρων οπτικών συστημάτων του πομπού και του δέκτη, η ρύθμιση είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί ειδική ρύθμιση. Εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, θα αντιμετωπιστεί ακατάλληλα. Παρουσιάστηκε ένα ψευδές θετικό ή έχει προστατευτεί μια νεκρή ζώνη. Ο ανιχνευτής τεσσάρων δοκών ABF έχει ενσωματώσει τα δύο μέρη σε μία μονάδα, καθιστώντας την κατασκευή μηχανικής πολύ πιο εύκολη. Η λειτουργία ανίχνευσης υπέρυθρων φωτοκυττάρων είναι πολύ ολοκληρωμένη.  

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us