Πώληση φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας με αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Πώληση φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας με αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων
Πώληση φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας με αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ / CTN (63 * 32 * 23 CM)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπέρυθρη φωτοκύτταρο δέσμης ασφαλείας

Υπέρυθρη φωτοκύτταρο δέσμης ασφαλείας. Στην καθημερινή εργασία, ο ανιχνευτής εκτίθεται αναπόφευκτα σε σκόνη, μικροοργανισμούς, χιόνι, παγετό και ομίχλη στην ατμόσφαιρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα στρώμα σκληρού τύπου σκόνης συσσωρεύεται συχνά στο εξωτερικό τοίχωμα του ανιχνευτή. Το κέλυφος, σε σχετικά υγρό μέρος, θα αναπτύξει επίσης ένα παχύ στρώμα canola, και μερικές φορές το πουλί θα τραβήξει επίσης το περίβλημα στον ανιχνευτή, ο οποίος θα εμποδίσει την εκπομπή και την αποδοχή της υπέρυθρης ακτινοβολίας, προκαλώντας ψευδείς συναγερμούς. Οι χρήστες στην Ιαπωνία συνήθως αναθέτουν σε μηχανικές εταιρείες να διατηρούν, συνήθως σε περίπου ένα μήνα, να καθαρίζουν το εξωτερικό περίβλημα κάθε ανιχνευτή και μετά να το στεγνώνουν. Όλοι έχουν δημιουργήσει μια καλή πιστωτική σχέση και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν αυτό το έργο. Εκτός από τον καθαρισμό του περιβλήματος του ανιχνευτή, πραγματοποιείται δοκιμή πυροδότησης κάθε δύο μήνες για την επαλήθευση της απόδοσης συναγερμού του αντικλεπτικού συστήματος. Η τιμή της δέσμης ασφαλείας υπέρυθρων φωτοκυττάρων είναι πολύ ανταγωνιστική.  

Φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας

 

Ρύθμιση οπτικού άξονα δέκτη:

Βήμα 1: Εκτελέστε μια προκαταρκτική ρύθμιση του οπτικού άξονα του δέκτη με τον ίδιο τρόπο όπως το " ελαφρύτερη ρύθμιση του οπτικού άξονα " . Προς το παρόν, η προειδοποιητική λυχνία δρόμου στον δέκτη είναι σβηστή, η πράσινη ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη και δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα, υποδεικνύοντας ότι η οπτική   ο άξονας του σιδήρου είναι συμπτωματικός και ο πομπός και ο δέκτης λειτουργούν κανονικά.

Βήμα 2: Υπάρχουν δύο μικρές τρύπες στο δέκτη, οι οποίες φέρουν την ένδειξη " + " και " - " αντίστοιχα. Χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της έντασης του υπέρυθρου φωτός που αντιλαμβάνεται ο δέκτης. Η τιμή εκφράζεται με τάση, η οποία ονομάζεται τάση φωτός. Εισαγάγετε το διάγραμμα δοκιμής (κόκκινο " + ", μαύρο " - ") του πολυμέτρου στην τάση λήψης φωτός του δέκτη μέτρησης. Ρυθμίστε το σύστημα φακών επανειλημμένα για να μεγιστοποιήσετε την τιμή του φωτός. Με αυτόν τον τρόπο η κατάσταση λειτουργίας του καθετήρα είναι στην καλύτερη της. Αισθητήρας υπερύθρων, ανίχνευση υπερύθρων, ανιχνευτής υπερύθρων, ανιχνευτής υπέρυθρων φωτοκυττάρων.

Υπέρυθρο φωτοκύτταρο δέσμης ασφαλείας

 

 

 

Σημείωση: Το φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας έχει   δύο σύνολα οπτικών συστημάτων. Είναι απαραίτητο να καλύψετε χωριστά τους άνω και κάτω φακούς του δέκτη και να ρυθμίσετε μέχρι να είναι οι ίδιες και οι κάτω τιμές φωτοευαίσθητης τάσης. Τα δύο σύνολα οπτικών συστημάτων των παλαιότερων ανιχνευτών τεσσάρων ακτίνων ρυθμίζονται ξεχωριστά. Λόγω της αντίστοιχης σχέσης μεταξύ των τεσσάρων οπτικών συστημάτων του πομπού και του δέκτη, η ρύθμιση είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί ειδική ρύθμιση. Εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, θα αντιμετωπιστεί ακατάλληλα. Παρουσιάστηκε ένα ψευδώς θετικό ή έχει προστατευτεί μια νεκρή ζώνη. Ο ανιχνευτής τεσσάρων ακτίνων ABF έχει ενσωματώσει τα δύο μέρη σε μία μονάδα, καθιστώντας την κατασκευή μηχανικής πολύ πιο εύκολη. Η ασφάλεια του φωτοκύτταρου Beam Infrared είναι πολύ εύκολη. όταν λαμβάνετε προϊόντα. μπορείτε να δείτε πρώτα το εγχειρίδιο χρήσης μας. τότε θα έχετε μια σαφή γνώση του προϊόντος μας. Ειλικρινά ελπίζουμε ότι το προϊόν μας μπορεί να αναγνωριστεί   από περισσότερους ανθρώπους.  

Φωτοκύτταρο υπέρυθρης δέσμης ασφαλείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us