Αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρέμπορου με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου κυκλοφορίας σε πώληση

Αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρέμπορου με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου κυκλοφορίας σε πώληση
Αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρέμπορου με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου κυκλοφορίας σε πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (300 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρέμπορου  

Χονδρέμπορος Beam     Η εφαρμογή υπέρυθρων αισθητήρων ποικίλλει πολύ.   Σημείωση: Ο ανιχνευτής τεσσάρων ακτίνων διαθέτει δύο σύνολα οπτικών συστημάτων. Είναι απαραίτητο να καλύψετε ξεχωριστά τους άνω και κάτω φακούς του δέκτη και να ρυθμίσετε έως ότου οι ανώτερες και οι κάτω τιμές φωτοευαίσθητης τάσης να είναι ίδιες. Τα δύο σύνολα οπτικών συστημάτων των παλαιότερων ανιχνευτών τεσσάρων ακτίνων ρυθμίζονται ξεχωριστά. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί λόγω της αντίστοιχης σχέσης μεταξύ των δύο οπτικών συστημάτων του πομπού και του δέκτη. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και ενδέχεται να προκύψουν ψευδείς συναγερμοί ή προστατευμένες νεκρές ζώνες, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Υπάρχει ένας διακόπτης ρύθμισης χρόνου σκίασης στον δέκτη και ο γενικός χρόνος σκίασης του ανιχνευτή είναι 50m / s.

αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρικής

Όταν ο ανιχνευτής αποστέλλεται από το εργοστάσιο, θα προσαρμόσουμε τον χρόνο σκίασης του ανιχνευτή σε μια τυπική θέση. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή η θέση είναι μια σχετικά άνετη κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τα χαρακτηριστικά του ίδιου του καθετήρα, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη προσαρμογής του χρόνου σκίασης. Εάν θέλετε να οχυρώσετε, πρέπει να προσαρμόσετε το χρόνο σκίασης για να προσαρμόσετε τις αλλαγές στο περιβάλλον. Γενικά, ο χρόνος σκίασης είναι μικρός και η ευαισθησία του ανιχνευτή είναι γρήγορη, αλλά είναι επίσης πολύ ευαίσθητη στα ομοειδή φύλλα και τα πουλιά που πετούν. Η πιθανότητα ψευδών συναγερμών θα αυξηθεί. Ο χρόνος σκίασης είναι μεγάλος, η ευαισθησία του ανιχνευτή μειώνεται και η πιθανότητα υποβολής αναφοράς αυξάνεται. Ο μηχανικός πρέπει να προσαρμόσει το χρόνο σκίασης ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της οχύρωσης. Αντικλεπτική λειτουργία κεντρικού αισθητήρα υπερύθρων   μετά τη ρύθμιση του καθετήρα, θα είναι αδιάβροχο. Συνδέστε το διακόπτη στο κύκλωμα εισόδου της ζώνης. Αφού ολοκληρωθεί η σύνδεση, καλύψτε το εξωτερικό περίβλημα του καθετήρα και σφίξτε τη βίδα στερέωσης. Απαιτείται η προειδοποιητική λυχνία ζώνης να μην τρεμοπαίζει ή να ανάβει στον αντικλεπτικό κεντρικό υπολογιστή. Δεν υπάρχει έξοδος ένδειξης συναγερμού στη ζώνη. Υποδεικνύει ότι ολόκληρη η ζώνη έχει ρυθμιστεί σωστά. Διαφορετικά, η γραμμή θα πρέπει να δοκιμαστεί, ο ανιχνευτής πρέπει να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία και η κατάσταση της ζώνης θα πρέπει να επιβεβαιωθεί εκ νέου. Αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρικής πώλησης. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.   Υλικό υπέρυθρης ανίχνευσης με εξαιρετικό.  

αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρικής

Η συνήθης συντήρηση του αισθητήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας χονδρέμπορου, στην καθημερινή εργασία του ανιχνευτή, λόγω μακροχρόνιας υπαίθριας, είναι αναπόφευκτη η λήψη μικροβίων σκόνης και νιφάδων χιονιού, παγετού και ομίχλης στην ατμόσφαιρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα σκονισμένο σκληρό κέλυφος εναποτέθηκε στο εξωτερικό του ανιχνευτή. Ένα παχύ στρώμα canola θα αναπτυχθεί σε υγρές περιοχές. Μερικές φορές το πουλί τραβά τα απόβλητά του στον ανιχνευτή. Αυτά τα πράγματα θα εμποδίσουν την εκπομπή και την αποδοχή των υπέρυθρων σημάτων. Προκαλεί ψευδώς θετικό σήμα. Επομένως, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρόβλημα καθαρισμού της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Είναι απαραίτητο να το οργανώνετε τακτικά.

αισθητήρας υπερύθρων ακτίνων χονδρικής

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us