Καλής ποιότητας αισθητήρας υπέρυθρων ακτίνων με υπερύθρων αισθητήρα φωτογραφικών κυψελών

Καλής ποιότητας αισθητήρας υπέρυθρων ακτίνων με υπερύθρων αισθητήρα φωτογραφικών κυψελών
Καλής ποιότητας αισθητήρας υπέρυθρων ακτίνων με υπερύθρων αισθητήρα φωτογραφικών κυψελών

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD19
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 Σετ / 2 τεμάχια
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλής ποιότητας αισθητήρα υπερύθρων

Καλής ποιότητας αισθητήρα υπερύθρων. Στην καθημερινή εργασία, ο ανιχνευτής εκτίθεται αναπόφευκτα σε σκόνη, μικροοργανισμούς, χιόνι, παγετό και ομίχλη στην ατμόσφαιρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, στο εξωτερικό τοίχωμα του ανιχνευτή συσσωρεύεται συχνά ένα στρώμα σκληρού σκληρού στρώματος. Το κέλυφος, σε σχετικά υγρό μέρος, θα αναπτύξει επίσης ένα παχύ στρώμα από κράμβες και μερικές φορές το πουλί θα τραβήξει επίσης τα περιττώματα στον αισθητήρα υπερύθρων καλής ποιότητας, | η οποία θα εμποδίσει την εκπομπή και αποδοχή της υπέρυθρης ακτινοβολίας, προκαλώντας ψευδείς συναγερμούς.   Οι χρήστες στην Ιαπωνία συνήθως αναθέτουν στις μηχανολογικές εταιρείες να διατηρούν, συνήθως σε ένα μήνα περίπου, τον καθαρισμό του εξωτερικού περιβλήματος κάθε ανιχνευτή και στη συνέχεια να το στεγνώνουν. Όλοι έχουν δημιουργήσει μια καλή πιστωτική σχέση και θα κάνουν ό, τι μπορούσαν για να κάνουν αυτό το έργο. Εκτός από τον καθαρισμό του περιβλήματος του ανιχνευτή, πραγματοποιείται δοκιμή πυροδότησης κάθε δύο μήνες για να επαληθευτεί η απόδοση συναγερμού του συστήματος προστασίας από κλοπές.

καλής ποιότητας αισθητήρα υπερύθρων

Ρύθμιση οπτικού άξονα του δέκτη: Βήμα 1: Πραγματοποιήστε μια προκαταρκτική ρύθμιση του οπτικού άξονα του δέκτη με τον ίδιο τρόπο όπως το 00146 | ελαφρύτερη ρύθμιση του οπτικού άξονα " . Αυτή τη στιγμή, η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία του δέκτη είναι απενεργοποιημένη, η πράσινη ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη και δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο οπτικός άξονας του σκελετού συμπίπτει και ο εκπομπός και ο δέκτης λειτουργούν κανονικά. Βήμα 2: Υπάρχουν δύο μικρές οπές στο δέκτη, οι οποίες σημειώνονται με " + " και " - " αντίστοιχα. Χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ένταση του υπέρυθρου φωτός που γίνεται αντιληπτή από τον δέκτη. Η τιμή εκφράζεται από την τάση, η οποία ονομάζεται τάση φωτός. Εισαγάγετε το διάγραμμα δοκιμής (κόκκινο " + ", μαύρο " - ") του πολυμερούς στην τάση λήψης φωτός του δέκτη μέτρησης. Ρυθμίστε επανειλημμένα το σύστημα φακού για να μεγιστοποιήσετε την τιμή του φωτός. Με αυτό τον τρόπο η κατάσταση λειτουργίας του καθετήρα είναι καλύτερη. Υπέρυθρος αισθητήρας, υπέρυθρη ανίχνευση, υπέρυθρος αισθητήρας δέσμης. Όταν επιλέγετε μια υπέρυθρη ανίχνευση. πρέπει να ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά μην ανησυχείτε. Όταν σας παραδίδουμε αγαθά. Θα σας εξοπλίσουμε με το αγγλικό εγχειρίδιο. οι υπηρεσίες πώλησης είναι πολύ καλές.  

καλής ποιότητας αισθητήρα υπερύθρων

Χαρακτηριστικά:
1. Χρησιμοποιείται ανιχνευτής μονής δέσμης / απλής δέσμης για αυτόματη πόρτα ολίσθησης, πόρτα πηνίου, παράθυρα πόρτας γκαράζ.
2. Αποτελείται από πομπό και δέκτη και ο ενσωματωμένος ενισχυτής μπορεί να παράγει δέσμη υπερύθρων. Η στενή υπέρυθρη δέσμη (I ή II) μπορεί να αποφύγει τη διακοπή από εξωτερικό φως.
3. Ακόμη και σε χαμηλό ύψος (20-40cm από το δάπεδο), η απόσταση ανίχνευσης μπορεί επίσης να είναι εγγυημένη (5-15 μέτρα).
4. Η παραγόμενη δέσμη παρέχει λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης για τις συρόμενες πόρτες. Μόλις διακοπεί η αυτοκαθοριστική δέσμη, η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει και να στρέφεται γρήγορα στο μέγιστο πλάτος. Η πόρτα θα ανοίξει μέχρι να ξαναρχίσει η δέσμη ανίχνευσης. Όταν κλείσει τελείως η πόρτα. Η καλής ποιότητας χρήση του αισθητήρα υπερύθρων είναι μεγάλη.  

καλής ποιότητας αισθητήρα υπερύθρων

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us