Αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας με αισθητήρα υπέρυθρων ακτίνων δέσμης

Αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας με αισθητήρα υπέρυθρων ακτίνων δέσμης
Αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας με αισθητήρα υπέρυθρων ακτίνων δέσμης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ / 2 τεμάχια
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας

Αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας. Στην καθημερινή εργασία, ο ανιχνευτής εκτίθεται αναπόφευκτα σε σκόνη, μικροοργανισμούς, χιόνι, παγετό και ομίχλη στην ατμόσφαιρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα στρώμα σκληρού τύπου σκόνης συσσωρεύεται συχνά στο εξωτερικό τοίχωμα του ανιχνευτή. Το κέλυφος, σε σχετικά υγρό μέρος, θα αναπτύξει επίσης ένα παχύ στρώμα canola, και μερικές φορές το πουλί θα τραβήξει επίσης το περίβλημα στον αισθητήρα υπερύθρων καλής ποιότητας, | η οποία θα εμποδίσει την εκπομπή και την αποδοχή της υπέρυθρης ακτινοβολίας, προκαλώντας ψευδείς συναγερμούς.   Οι χρήστες στην Ιαπωνία συνήθως αναθέτουν σε μηχανικές εταιρείες να διατηρούν, συνήθως σε περίπου ένα μήνα, να καθαρίζουν το εξωτερικό περίβλημα κάθε ανιχνευτή και μετά να το στεγνώνουν. Όλοι έχουν δημιουργήσει μια καλή πιστωτική σχέση και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν αυτό το έργο. Εκτός από τον καθαρισμό του περιβλήματος του ανιχνευτή, πραγματοποιείται δοκιμή πυροδότησης κάθε δύο μήνες για την επαλήθευση της απόδοσης συναγερμού του αντικλεπτικού συστήματος.

αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας

Ρύθμιση οπτικού άξονα δέκτη: Βήμα 1: Εκτελέστε μια προκαταρκτική ρύθμιση του οπτικού άξονα του δέκτη με τον ίδιο τρόπο όπως το " ελαφρύτερη ρύθμιση του οπτικού άξονα " . Προς το παρόν, η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία στον δέκτη είναι σβηστή, η πράσινη ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη και δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα, που δείχνει ότι ο οπτικός άξονας του ferrule είναι σύμπτωση και ότι ο πομπός και ο δέκτης λειτουργούν κανονικά. Βήμα 2: Υπάρχουν δύο μικρές τρύπες στο δέκτη, οι οποίες φέρουν την ένδειξη " + " και " - " αντίστοιχα. Χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της έντασης του υπέρυθρου φωτός που αντιλαμβάνεται ο δέκτης. Η τιμή εκφράζεται με τάση, η οποία ονομάζεται τάση φωτός. Εισαγάγετε το διάγραμμα δοκιμής (κόκκινο " + ", μαύρο " - ") του πολύμετρου στην τάση λήψης φωτός του δέκτη μέτρησης. Ρυθμίστε το σύστημα φακών επανειλημμένα για να μεγιστοποιήσετε την τιμή του φωτός. Με αυτόν τον τρόπο η κατάσταση λειτουργίας του καθετήρα είναι στην καλύτερη της. Αισθητήρας υπερύθρων, ανίχνευση υπερύθρων, αισθητήρας υπερύθρων δέσμης. Όταν επιλέγετε μια υπέρυθρη ανίχνευση. πρέπει να ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά μην ' μην ανησυχείς γι 'αυτό. Όταν σας παραδίδουμε αγαθά. Θα εξοπλίσουμε το αγγλικό εγχειρίδιο για εσάς. οι υπηρεσίες πώλησης μας είναι πολύ καλές.  

αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας

Χαρακτηριστικά:
1. Ο αισθητήρας μονής δέσμης / ανιχνευτής μονής δέσμης χρησιμοποιείται για αυτόματη πόρτα ολίσθησης, πόρτα πηνίου, παράθυρα πορτών γκαράζ.
2. Αποτελείται από πομπό και δέκτη και ο ενσωματωμένος ενισχυτής μπορεί να παράγει υπέρυθρη δέσμη. Η στενή υπέρυθρη δέσμη (I ή II) μπορεί να αποφύγει τη διακοπή από εξωτερικό φως.
3. Ακόμα και εγκατεστημένο σε χαμηλό ύψος (20-40cm από το πάτωμα), η απόσταση ανίχνευσης μπορεί επίσης να είναι εγγυημένη (5-15 μέτρα).
4. Η δομή που παράγεται παρέχει λειτουργία αυτοανίχνευσης για τις συρόμενες πόρτες. Μόλις διακοπεί η αυτοανίχνευση της δέσμης, η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει και θα αντιστραφεί γρήγορα στο μέγιστο πλάτος. Η πόρτα θα ανοίξει μέχρι να ξαναρχίσει η δέσμη ανίχνευσης. Όταν η πόρτα κλείνει εντελώς. Η καλή χρήση του αισθητήρα υπερύθρων είναι ευρεία.  

αισθητήρας υπερύθρων καλής ποιότητας

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us