Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού με NO / NC επιλέξτε.

Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού με NO / NC επιλέξτε.
Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού με NO / NC επιλέξτε.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:55 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / χαρτοκιβώτιο
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού. Όταν οργανώνουμε την παραγωγή στον πελάτη μας. πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν χρειάζεστε ΟΧΙ ή NC.   Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού με δυνατότητα καταστολής κύματος υψηλής ισχύος, απομόνωση μετασχηματιστή εισόδου πηνίου και προστασία διόδων Zener από εξωτερικές παρεμβολές. Υψηλή σταθερότητα με αυτόματη αλλαγή θερμοκρασίας και προσαρμογή συχνότητας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές συχνότητες για να αποφύγουν την πρόκληση βλάβης στο μηχάνημα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός χρησιμοποιεί ένα κύκλωμα μικροεπεξεργαστή υψηλής απόδοσης και ταλαντωτή υψηλής σταθερότητας και υιοθετεί τεχνολογία διαδοχικής σάρωσης καναλιών για την εξάλειψη της διασταύρωσης μεταξύ των πηνίων. Διαθέτει προσαρμοστική συχνότητα και πλήρη λειτουργία παρακολούθησης περιβάλλοντος, απομόνωση μετασχηματιστή εισόδου πηνίου, σωλήνα TVS. Και προστασία σωλήνα εκκένωσης αερίου για την αποφυγή εξωτερικών παρεμβολών. Κατάλληλο για χώρους στάθμευσης, σταθμούς διοδίων οχημάτων και συστήματα ελέγχου φωτεινών σημάτων. Ο ανιχνευτής είναι ένας ανιχνευτής ενός καναλιού, ο οποίος μπορεί να παρακολουθεί μόνο έναν επαγωγέα ταυτόχρονα. Διαθέτει δύο ρελέ για την παροχή σημάτων εξόδου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά σήματα εξόδου για τον έλεγχο μηχανικών δίσκων, συσκευών κάρτας ή υπολογιστικών οχημάτων.  

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού

Η ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού χρησιμοποιείται όποτε τα οχήματα πρέπει να ανιχνευθούν. Για παράδειγμα. Παρακολούθηση και διασφάλιση τρόπων πρόσβασης ή καταμέτρηση οχημάτων. Το σήμα εξόδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης πόρτας και πύλης, για εμπόδια λειτουργίας, για τον έλεγχο συστημάτων φωτεινού σηματοδότη στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων   ή ενεργοποίηση διανομέων καρτών   σε χώρους στάθμευσης. Η λειτουργία ανίχνευσης κατεύθυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στατιστικά στοιχεία του οχήματος που πέταξε.   Η αρχή βασίζεται σε μια αλλαγή στην αυτεπαγωγή εντός του βρόχου που προκαλείται από τα μεταλλικά εξαρτήματα των οχημάτων που διέρχονται. Οι αλλαγές συλλέγονται και αξιολογούνται από έναν μικροεπεξεργαστή. Ευκολία χρήσης χάρη στην αυτόματη βαθμονόμηση όταν εφαρμόζεται η τάση λειτουργίας. εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ανίχνευση επισκεψιμότητας διπλού καναλιού που λειτουργεί με το φράγμα σας. Αυτό ' εντάξει δεν χρειάζεται το σύστημα ελεγκτή.   απλά συνδέετε το καλώδιο με ανιχνευτή βρόχου και φράγμα. Εάν δεν ' Δεν ξέρω πώς να καλώδιο. μπορείτε να μας στείλετε το διάγραμμα καλωδίωσης φράγματος σε εμάς. ο μηχανικός μας θα σας διδάξει πώς να κάνετε καλώδια. Ανιχνευτής κυκλοφορίας διπλού καναλιού, ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού, ανιχνευτής κυκλοφοριακής συμφόρησης δύο καναλιών  

ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού   χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση παρουσίας οχήματος. Κατάλληλο για χώρους στάθμευσης, διόδια και έλεγχο σήματος κυκλοφορίας. Ο ανιχνευτής είναι ένας ανιχνευτής ενός καναλιού που μπορεί να παρακολουθεί μόνο έναν επαγωγέα κάθε φορά. Διαθέτει δύο ρελέ για να παρέχει σήμα εξόδου. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει διαφορετικά σήματα εξόδου για τον έλεγχο της μηχανικής κίνησης, της κάρτας-κάρτας ή του οχήματος υπολογιστών. 2. Εγκαταστήστε τον ανιχνευτή: Ο ανιχνευτής οχήματος πρέπει να εγκατασταθεί σε στεγνό, αδιάβροχο και αδιάβροχο περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πηνίο ανίχνευσης. Το αν ο ανιχνευτής λειτουργεί καλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο ανίχνευσης στο οποίο είναι συνδεδεμένος. Αρκετές σημαντικές παράμετροι του πηνίου περιλαμβάνουν σχήμα πηνίου, μέγεθος, αριθμό στροφών και μέθοδο ενσωμάτωσης. (Βλέπε " Οδηγός εγκατάστασης πηνίου ανίχνευσης " αργότερα.) 4. Χρήση: Αφού ενεργοποιήσετε την τροφοδοσία, η ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού θα αυτο-δοκιμαστεί. Το πρόγραμμα αυτοελέγχου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα και η πράσινη ενδεικτική λυχνία αλλάζει από το να αναβοσβήνει σε σβήσιμο όταν περάσει ο αυτοέλεγχος. Κατά τη διάρκεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, το πηνίο ανίχνευσης είναι καλό (κανένα αυτοκίνητο δεν πρέπει να σταματήσει).

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού


 

 


 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us