200mm κόκκινο και πράσινο φανάρι στην ίδια ενότητα προς πώληση

200mm κόκκινο και πράσινο φανάρι στην ίδια ενότητα προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:Nobtra
  • Σειριακός αριθμός: Nj211-org
  • Χώρα προέλευσης:Guangdong Κίνα
  • Πιστοποιητικό:Ce

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD112
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, τραπεζική μεταφορά, Online παραγγελία Alibaba, Wechat
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1Cartons / 1Set
  • Δυνατότητα παροχής:3000piece / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

200mm κόκκινο & πράσινο   φανάρι

200mm κόκκινο + πράσινο φανάρι στην ίδια ενότητα. Σύμφωνα με την πραγματική απαίτηση του πελάτη μας. Nobtra r & Το τμήμα D αναπτύσσει ένα νέο τύπο φωτισμού σήματος κυκλοφορίας.   Κόκκινο & Πράσινες μάρκες LED στην ίδια ενότητα. Αν θέλετε το κόκκινο φως   Σημαντικό και απλά συνδέεστε με τα κόκκινα καλώδια αν θέλετε το πράσινο φως και   Μπορείτε να συνδεθείτε με τα πράσινα καλώδια.   Η ποσότητα LED ήταν 81pcs για το κόκκινο και   πράσινος.   Ο μηχανικός μας εξέτασε ότι όταν η τάση εργασίας ήταν 240VAC. Το κόκκινο φως ρεύμα   ήταν 0,02α. Έτσι, η κατανάλωση ρεύματος της κόκκινης κυκλοφορίας ήταν 4,8Watt. Όταν η τάση εργασίας   ήταν 240VAC. Το ρεύμα του πράσινου φωτός ήταν 0,15α. Η κατανάλωση ενέργειας πράσινου φωτός ήταν 3,6Watt.   Οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν 200mm Red + Green Light Work με την ανίχνευση βρόχου διπλού καναλιού για το σύστημα στάθμευσης. Όταν το όχημα περνάει από το πηνίο ανίχνευσης βρόχου. Το πράσινο φως θα γυρίσει   επί. Ο πόλος του φραγμού θα αυξήσει και το αυτοκίνητο μπορεί να πάει με ασφάλεια.   Ίσως θα περίεργες για το αδιάβροχο του κόκκινου φακού 200mm Red + Green Light.   Δοκιμασμένο σε ειδική οργάνωση, το αδιάβροχο επίπεδο έχει φτάσει το IP65. Που εργάζονται καλά σε ένα τρομερό περιβάλλον. Όπως η έντονη βροχή, το τυφώνα, η αμμουδιά.  

200mm κόκκινο & πράσινο φανάρι

 

Ενιαίο φανάρι με κόκκινο & Πράσινο χρώμα με γείσο αλουμινίου και μπορεί να αντισταθεί στις άμεσες ακτίνες UV.  
Με βραχίονες τοποθέτησης σε σχήματος C και βραχίονες στήριξης σε σχήμα L.   Το υλικό βραχίονα σχήματος C ήταν PC και
Το υλικό βραχίονα σχήματος L ήταν αλουμίνιο. Το φωτεινό του κόκκινου 200mm & Πράσινο φανάρι πάνω από 800cd  
και την ορατή απόσταση πάνω από 350 μέτρα. Εάν εγκαταστήσατε το φανάρι στο φωτεινό πόλο, μπορεί να καθοδηγήσει το όχημα και οι πεζοί έρχονται να διασχίσουν το δρόμο να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο ή τα τροχαίο ατυχήματα. Έκανε μεγάλες συνεισφορές στην πολιτισμένη αστικοποίηση. Οι μάρκες LED της εισόδου φανών κυκλοφορίας από την Ταϊβάν. Το σήμα των κόκκινων τσιπ ήταν " Epistar " και το εμπορικό σήμα των πράσινων τσιπ ήταν " TEKCORE " . Εφαρμογή καλά για το σύστημα διασταύρωσης και στάθμευσης. Τα σήματα ελέγχου της κυκλοφορίας είναι διαθέσιμες συσκευές, δίπλα ή πάνω από ένα οδόστρωμα για να καθοδηγήσουν, προειδοποιούν και να ρυθμίζουν τη ροή του   Η κυκλοφορία, η οποία περιλαμβάνει μηχανοκίνητα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, πεζούς και άλλους χρήστες του οδού. Nobtra 200mm Red & πράσινο   Φανάρι με τον καθαρό φακό και τις υπηρεσίες LED Services Life πάνω από 100.000 ώρες. Έτσι, η ποιότητα του φανού της φανής μπορεί να διασφαλιστεί.   Ίσως θα εγγυηθείτε την ποιότητα του προϊόντος.   2 χρόνια εγγύηση ποιότητας. Κατά την   την εγγυημένη ώρα. Εάν το προϊόν μας εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα ποιότητας. Θα σας στείλουμε το νέο μέρος για αντικατάσταση   και παρέχουμε το κόστος αποστολής.  

200mm κόκκινο & πράσινο φανάρι

Nobtra εξάγει τυχόν είδη φορέων σήματος κυκλοφορίας προς πώληση. Όπως το όχημα 200mm κόκκινο & Πράσινα φανάρια, φώτα κυκλοφορίας πεζών, κίτρινη κυκλοφορία που αναβοσβήνει   Φώτα, αδιάβροχο βέλος φώτα, " Σταματήστε " Σημάδια και ενσωματωμένα ηλιακά φανάρια, φορητά φανάρια,   και ούτω καθεξής. Κάθε ενδιαφερόμενο για   ένας από αυτούς. Don ' t που διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα προσπαθήσουμε την καλύτερη προσπάθειά μας να προσφέρουμε καλή ποιότητα για όλους εσάς. Από κάθε χάντρα λαμπτήρα σε κάθε βίδα, θα επιλέξουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα του προϊόντος πληροί το πρότυπο.   Για τις υπηρεσίες μετά την πώληση. Έχουμε έναν τεχνικό μηχανικό. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα εγκατάστασης ή τεχνικό πρόβλημα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε   μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.  
200mm κόκκινο & πράσινο φανάρι

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us