Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου για σύστημα στάθμευσης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-100
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39,16 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή από Κίνα, Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή προς πώληση, Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Η τιμή είναι πολύ έξυπνη Τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ανιχνευτής βρόχου για φράγμα βραχίονα, ανιχνευτής βρόχου οχήματος pd132,   LD-100 Loop Dedetector  

Πίνακας λειτουργίας και διακόπτες:

1. Ισχύς: Κόκκινη ένδειξη LED. εάν είναι σε πλήρη ένταση, παρέχεται ρεύμα.

2. Βρόχος / Σφάλμα: Ένδειξη με πορτοκαλί χρώμα. Εάν είναι πλήρως αναμμένο, ανιχνεύεται ένα όχημα. αν αναβοσβήνει, ο βρόχος είναι λάθος.

3. SW1 (SENSITIVITY): επιλογή ευαισθησίας: Χρησιμοποιείται για να επιλέξετε την ευαισθησία, επιλέξτε από

0 έως 9, A-F, 0 σημαίνει τη χαμηλότερη ευαισθησία και F σημαίνει την υψηλότερη ευαισθησία.

τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Τρίτον, η μέθοδος ενσωμάτωσης πηνίου αίσθησης εδάφους
1. Το πηνίο θάβεται πρώτα κόβοντας το αυλάκι στην επιφάνεια του δρόμου με ένα μηχάνημα γραμμής. Εκτελέστε μια λοξοτομή 45 μοιρών στις τέσσερις γωνίες για να αποτρέψετε την πρόκληση ζημιάς στο καλώδιο γραμμής από αιχμηρές γωνίες. Το πλάτος αυλάκωσης είναι γενικά 4 έως 8 mm. Το τμήμα κοπής σύρματος φαίνεται παρακάτω:

2. Κόψτε ένα πηνίο στο πλάι του δρόμου, αλλά προσέξτε: το κόψιμο πρέπει να καθαριστεί από νερό ή άλλα υγρά. Το πηνίο πρέπει να ισιώσει κατά την περιέλιξη του πηνίου, αλλά μην τεντώνεται πολύ σφιχτά και να στερεώνεται στο κάτω μέρος της αυλάκωσης. Αφού τυλιχθεί το πηνίο, η στριμμένη έξοδος αφαιρείται από την εγκοπή.

Βήματα εργασίας, μετρώντας το μέγεθος σύμφωνα με τη θέση της επιφάνειας του δρόμου και σημειώνοντας την επιφάνεια του δρόμου ,   Κόψτε τη γωνία σε γωνία 20 cm για να αποφύγετε το πηνίο κοπής σκληρού σκυροδέματος, Η μηχανή κοπής χρησιμοποιείται για την κοπή της αυλάκωσης σύμφωνα με τη γραμμή στην επιφάνεια του δρόμου και η μηχανή κοπής πρέπει να ψύχεται με κρύο νερό κατά τη διάρκεια της εργασίας επεξεργάζομαι, διαδικασία. Δεν πρέπει να υπάρχουν συντρίμμια στο τελειωμένο αυλάκι, ούτε σκληρά αντικείμενα και να ξεπλύνετε με νερό.   Η φέτα της μηχανής κοπής χρησιμοποιείται για να πιέσει τη γραμμή γείωσης μαζί με την εγκοπή. Η γραμμή του εδάφους πρέπει να τυλίγεται 5 φορές,   Στο καλώδιο, τα καλώδια και στα δύο άκρα πρέπει να τυλίγονται μεταξύ τους (όπως φαίνεται στη σωστή εικόνα) και στη συνέχεια το καλώδιο τοποθετείται στην υποδοχή στο έδαφος.   Αφού τοποθετηθούν όλα τα καλώδια στις σχισμές, η μικτή άσφαλτος χύνεται μαζί με τις πρώτες σχισμές. Αφού τοποθετηθούν όλες οι γραμμές γείωσης στις εγκοπές, το υλικό πλήρωσης εγχύεται μαζί με τις πρώτες σχισμές.

Τυπικό, τυπικό μήκος γραμμής εδάφους (μήκος 2 μέτρα x πλάτος 0,5 μέτρα) ,   Για βιομηχανικά πάρκα, πάρκα υλικοτεχνικής υποστήριξης, τελωνεία και άλλα έργα με μεγάλα και μεσαία φορτηγά ως το κύριο έργο, ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος η διάταξη του εδάφους πρέπει να διευθετηθεί σε επίπεδο τετράπλευρο σχήμα.   Το βάθος εγκοπής της γραμμής του εδάφους πρέπει να είναι ≥ 3cm, και το πλάτος της αυλάκωσης της γραμμής στην άκρη του δρόμου είναι 5mm.1, και η γραμμή εδάφους πρέπει να πατηθεί στο κάτω μέρος της αυλάκωσης.
2. Ο αριθμός στροφών της καλωδίωσης της γραμμής γείωσης δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 5 γύρους.
3. Ο αριθμός των δύο γειτονικών πηνίων ανίχνευσης εδάφους δεν μπορεί να είναι ο ίδιος, για παράδειγμα, ένα ύφασμα είναι 5 στροφές και το άλλο 6 στροφές για να αποφευχθεί η παρεμβολή μεταξύ των δύο πηνίων αίσθησης, με αποτέλεσμα την αποτυχία.   Το καλώδιο πρέπει να τυλίγεται μαζί με δύο γραμμές εδάφους και το μήκος της περιέλιξης είναι περίπου 1Μ. Αφού διεισδύσει η άσφαλτος, ποτίζεται 2-3 φορές μέχρι να ισοπεδωθεί.

τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us