Ανιχνευτής βρόχου οχήματος διπλού καναλιού Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος διπλού καναλιού Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος διπλού καναλιού Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:56 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Κουτί 50pc 47 * 30 * 35cm 14,7kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού προς πώληση,   Τιμή ανιχνευτή οχήματος βρόχου διπλού καναλιού, ανιχνευτής οχήματος επαγωγικού βρόχου, καλώδιο ανιχνευτή βρόχου οχήματος, διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου.

Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού

Όσον αφορά τον ανιχνευτή οχημάτων Loop, τα σχήματα και οι λειτουργίες των εργοστασίων είναι διαφορετικά. Τα τερματικά βάσης είναι διαφορετικά. Ο ανιχνευτής οχημάτων διπλού καναλιού που παράγεται από το εργοστάσιό μας έχει συνολικά 11 ψηφία στους ακροδέκτες, που κυμαίνονται από 1 έως 11, το καθένα με διαφορετικές λειτουργίες. Το επόμενο βήμα είναι να περιγράψουμε την περιγραφή της λειτουργίας κάθε ψηφιακής χρήσης. (Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το είδος αίσθησης ανιχνευτή οχήματος διπλού καναλιού LD200 στο εργοστάσιό μας, προσέξτε την τάση του τροφοδοτικού εισόδου και την εξωτερική τάση τροφοδοσίας του προϊόντος πριν από τη χρήση. Ανατρέξτε στα παρακάτω για λεπτομέρειες. Αρχικά, ξεκινήστε με την καλωδίωση αριθμού 1, είσοδο ισχύος 230VAC που είναι η τάση χρήσης προϊόντος. Η ψηφιακή μέθοδος καλωδίωσης 2 είναι η ίδια, χρησιμοποιήστε είσοδο ισχύος 230VAC. Ψηφιακές 3 καλωδιώσεις, συνδέστε επαγωγή πηνίου δακτυλίου CH1. Ψηφιακές 4 καλωδιώσεις, ίδια σύνδεση CH1 επαγωγή πηνίου επαγωγής δακτυλίου · ψηφιακές 5 καλωδιώσεις, σύνδεση επαφής πηνίου επαγωγής δακτυλίου CH2 · ψηφιακές 6 καλωδιώσεις, επαφή επαγωγής πηνίου δακτυλίου CH2 · οι αριθμοί 7 και 8 είναι οι ίδιοι για τις δύο επαφές, το ρελέ CH1 δεν έχει έξοδο επαφής τάσης · ​​ψηφιακές 9 καλωδιώσεις , Αυτό το σημείο είναι το σημείο γείωσης · ​​οι δύο ακροδέκτες των αριθμών 10 και 11 είναι ίδιοι και το ρελέ CH2 δεν έχει έξοδο επαφής τάσης.

Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι η εισαγωγή της λειτουργίας του πίνακα του Double-Channel Loop Vehicle Detector LD200. Εισάγει κυρίως την ενδεικτική λυχνία Tongbai για να δείξει την κατάσταση της κανονικής εργασίας και τον τρόπο χρήσης του διακόπτη. Όταν χρησιμοποιείτε τον ανιχνευτή οχήματος βρόχου διπλού καναλιού LD200, δώστε προσοχή σε όλες τις πληροφορίες λειτουργίας που σημειώνονται στον πίνακα, ο πίνακας μπορεί να δει την ενδεικτική λυχνία POWER: Όταν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη εάν η λυχνία POWER δείχνει την κόκκινη λυχνία. Σημειώστε ότι ο τρέχων ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού LD200   η κατάσταση ισχύος του ανιχνευτή ένδειξης είναι ήδη ενεργοποιημένη. Η ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη, λειτουργεί κανονικά, υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία και η εξωτερική τροφοδοσία είναι σωστά. Εάν η ένδειξη του πίνακα είναι σβηστή, η τρέχουσα μέθοδος σύνδεσης ισχύος δεν είναι σωστή ή η εξωτερική είσοδος τροφοδοσίας δεν είναι ενεργοποιημένη. Όταν βλέπετε το LED CH1 στο πλαίσιο γείωσης διπλού καναλιού: Ταυτόχρονα, ανάβει το πράσινο LED, υποδεικνύοντας ότι η ενδεικτική λυχνία λειτουργεί σωστά,   Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού που δείχνει ότι ο βρόχος ανίχνευσης CH1 λειτουργεί κανονικά και ελαττωματικός. Στη συνέχεια, κοιτάξτε το CH2 LED: εάν ο πίνακας έχει μια πράσινη ενδεικτική λυχνία LED, υποδεικνύοντας τη λειτουργία βρόχου ανίχνευσης CH2, βλάβη δύο καταστάσεις.

Το εργοστάσιό μας έχει   επαγγελματίας R & Η ομάδα D, η ομάδα πωλήσεων και η ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση καλωσορίζουν   για να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα προϊόντα πληροφοριών, Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εάν ενδιαφέρεστε, θα σας δώσουμε το συντομότερο δυνατόν σύμφωνα με το αίτημά σας.

Ανιχνευτής οχήματος βρόχου διπλού καναλιού

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us