Ανίχνευση διπλού καναλιού με αισθητήρα διπλής κατεύθυνσης καλής ποιότητας

Ανίχνευση διπλού καναλιού με αισθητήρα διπλής κατεύθυνσης καλής ποιότητας
Ανίχνευση διπλού καναλιού με αισθητήρα διπλής κατεύθυνσης καλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-206
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 25 τεμάχια
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση διπλού καναλιού  

  Ανίχνευση διπλού καναλιού με καλή θωράκιση για τα καλώδια του πηνίου. Το κουλουριασμένο καλώδιο και οι αγωγοί είναι κατά προτίμηση μονόπλευροι αγωγοί χαλκού. Τα πηνία και τα καλώδια είναι πλήρη καλώδια. Ο αριθμός καλωδίου πηνίου και μολύβδου δεν είναι μικρότερος από 1,0 mm. Το αδιάβροχο σύρμα διπλής στρώσης χρησιμοποιείται. Ο ίδιος αριθμός στροφών διαφορετικών μεγεθών για να αλλάξετε τη συχνότητα λειτουργίας του πηνίου, μειώνοντας έτσι το crosstalk. Για ευκολία εγκατάστασης, τα πηνία ανίχνευσης είναι συνήθως ορθογώνια. Αυτό το σχήμα είναι κατάλληλο για την ανίχνευση πηνίων και είναι κατάλληλο για την ανίχνευση μικρών αντικειμένων που πρέπει να ανιχνευθούν όπως μοτοσικλέτες και ποδήλατα.

ανίχνευση διπλού καναλιού

Εάν η ανίχνευση διπλού καναλιού πρέπει να εγκατασταθεί σε περιοχή κοντά σε μεγάλη ποσότητα μετάλλου. Για παράδειγμα, όταν η πύλη είναι κοντά στην πύλη, χρησιμοποιείται ένα πηνίο σχήματος 8. Η εγκατάσταση του πηνίου. Πρώτα, κόψτε τέσσερις κουλοχέρηδες στο δρόμο. Αποτρέψτε τις αιχμηρές γωνίες να καταστρέψουν το καλώδιο πηνίου και δώστε προσοχή στις προδιαγραφές αυλάκωσης. Γενικά, το πλάτος είναι 4 mm και το βάθος είναι 30-5 mm. Οι αυλακώσεις μολύβδου κόβονται. Αφήστε αρκετούς αγωγούς για σύνδεση με τον ανιχνευτή του οχήματος όταν θάβετε τα καλώδια. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σύνδεσμοι στη μέση. Αφού θάβεται το πηνίο, σφραγίζεται με τσιμέντο ή άσφαλτο. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κενό στην εσωτερική γραμμή της γραμμής υποδοχής. Αφού θάβεται το πηνίο, το καλώδιο μολύβδου της εγκοπής σύρματος σύρματος στρίβεται και περιστρέφεται τουλάχιστον 1 μέτρο για 20 φορές. Το μήκος του καλωδίου μολύβδου δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Δεδομένου ότι η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς ο αριθμός των ηλεκτροδίων αυξάνεται. Επομένως, το μήκος του καλωδίου μολύβδου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Το πηνίο ανίχνευσης πρέπει να είναι ορθογώνιο, εκτός εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι δύο μεγάλες πλευρές είναι κάθετες προς την κατεύθυνση κίνησης του οχήματος (μέταλλο) και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου και συνήθως είναι 0,5 μέτρα πιο στενό από το πλάτος του δρόμου. Ο αριθμός στροφών του πηνίου είναι 4 ή 6 στροφές. Εάν τα δύο πηνία είναι γειτονικά, το ένα είναι 4 στροφές και το ένα είναι 6 στροφές. Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης, Ανίχνευση διπλού τρόπου, ανιχνευτής διπλού βρόχου.  

ανίχνευση διπλού καναλιού

Ανίχνευση κατεύθυνσης (έξοδος ρελέ A1, B1. Όταν   το " 1 " του MODE είναι απενεργοποιημένο, το όχημα εισέρχεται στην έξοδο κατεύθυνσης σκανδάλης. Όταν το " 1 " είναι ενεργοποιημένο, το το όχημα βγαίνει από την κατεύθυνση της σκανδάλης. Όταν το όχημα περνά το πηνίο Α στο πηνίο Β. Όταν το ρελέ Β1 εξάγει τον παλμό κατεύθυνσης (200 ms), όταν το όχημα περνά το διπλό κανάλι   πηνίο ανίχνευσης Β στο πηνίο Α, το ρελέ A1 εξάγει τον παλμό κατεύθυνσης (200 msec) 2 και το βοηθητικό ρελέ (A2, B2) εξέρχεται (ανεξάρτητα από την ανίχνευση κατεύθυνσης) όταν το MODE Πότε " 2 " είναι απενεργοποιημένο και " 3 " είναι απενεργοποιημένο, το ρελέ Α2 εξέρχεται όταν το πηνίο Α έχει το αυτοκίνητο " παρόν " και όταν το πηνίο Β έχει το όχημα " παρόν ", το ρελέ Β2 εξέρχεται όταν το " 2 " του MODE είναι απενεργοποιημένο, " 3 " Όταν καλείτε στο ON, το ρελέ A2 εξέρχεται όταν το πηνίο A έχει το αυτοκίνητο " μακριά " και το ρελέ B2 εξέρχεται όταν το πηνίο Β έχει ου e car " μακριά " .

ανίχνευση διπλού καναλιού

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us