Πηνίο ανιχνευτή οχήματος με ζεστή πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Πηνίο ανιχνευτή οχήματος με ζεστή πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση
Πηνίο ανιχνευτή οχήματος με ζεστή πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 σετ
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλος / 305cm
  • Δυνατότητα παροχής:3.000.000 μέτρα / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή οχήματος  

Το υλικό πηνίου ανιχνευτή οχήματος είναι πολύ αυστηρό. Λόγω του επηρεάζει τη λειτουργία του ανιχνευτή βρόχου οχήματος.   Ο ανιχνευτής οχήματος αποτελείται από   ένα περιβάλλον πηνίο και ένα επαγωγικό ψηφιακό κύκλωμα. Αντιδιαβρωτικό πηνίο εδάφους (το υλικό σύρματος υιοθετεί ειδική αντιδιαβρωτική γραμμή για τη γείωση, έχει τα χαρακτηριστικά αντοχής στη φθορά και αντίσταση στη διάβρωση), το πηνίο είναι θαμμένο στο υπόγειο 10-15CM, αρκεί να υπάρχει ένα όχημα που περνά στο δρόμο , το πηνίο δημιουργεί ένα επαγόμενο ρεύμα και το μεταδίδει στην πλακέτα κυκλώματος, και στη συνέχεια το κύκλωμα Η πλακέτα δημιουργεί ένα σήμα στάθμης TTL ή ένα σήμα ξηρής διασταύρωσης στον ελεγκτή ή στην ηλεκτρική πύλη.   Το πηνίο ανιχνευτή οχήματος μπροστά από το κιβώτιο εισιτηρίων εισόδου ταιριάζει κυρίως με τον πίνακα ελέγχου εισόδου και το αυτόματο μηχάνημα έκδοσης καρτών και πραγματοποιεί τη λειτουργία “ έχοντας κάρτα αυτοκινήτου ” και “ ένα αυτοκίνητο μόνο μία κάρτα. Όταν το όχημα εισέλθει στο σήμα και πατήσει το κουμπί λήψης κάρτας, το μηχάνημα έκδοσης κάρτας εκδίδει αυτόματα την κάρτα και ο ανιχνευτής οχήματος κάτω από το κιγκλίδωμα πύλης συνδυάζεται με την πλακέτα ελέγχου πύλης, η οποία λειτουργεί ως πρόληψη πλημμύρας Λειτουργεί όταν το όχημα περνά. Το αυτοκίνητο σταματά αυτόματα αφού περάσει το αυτοκίνητο. Γενικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολυαιθυλένιο AWG16 ~ 22 πολλαπλών πυρήνων θερμαινόμενο σύρμα υψηλής θερμοκρασίας και δεν χρησιμοποιείται μονωμένο σύρμα PVC.

πηνίο ανιχνευτή οχήματος

Το σχήμα του πηνίου ανιχνευτή κυκλοφορίας και η μέθοδος αυλάκωσης: το πηνίο είναι γενικά ορθογώνιο και οι τέσσερις γωνίες περιστρέφονται στις 45 μοίρες για να αποφευχθεί το καλώδιο πηνίου ανιχνευτή κοπής βρόχου. Βήματα κατασκευής πηνίου: Γραμμή οδοστρώματος, σύμφωνα με το αντικείμενο ανίχνευσης, καθορίστε το μέγεθος του πηνίου, για να αποφύγετε ζημιές στη μόνωση του καλωδίου από αιχμηρές γωνίες, ρυθμίστε το σετ: το βάθος είναι γενικά 50 ~ 80 mm. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το ανώτερο καλώδιο στην υποδοχή είναι 30 mm ή περισσότερο από τη γείωση και το πλάτος της εγκοπής είναι γενικά 4 ~ 8 mm. Πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο του καλωδίου. Κόψτε τη γούρνα του τροφοδοτικού, αφαιρέστε την οξεία γωνία στο δοχείο, καθαρίστε τα συντρίμμια και ελέγξτε εάν το κάτω μέρος του δοχείου είναι επίπεδο.   Το καλώδιο ολόκληρου του πηνίου επαγωγής (συμπεριλαμβανομένου του ορθογώνιου πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος και του τροφοδότη) πρέπει να είναι απαλλαγμένο από αρμούς και τα καλώδια πρέπει να παρατάσσονται από κάτω προς τα πάνω στην αυλάκωση και να πιέζονται έως ότου ο συνολικός αριθμός σχεδίων ολοκληρωθεί · οι τροφοδότες (από ορθογώνια πηνία έως ανιχνευτές) στρέφονται και επεκτείνονται στον ανιχνευτή και στρίβονται τουλάχιστον 20 φορές ανά μέτρο.

πηνίο ανιχνευτή οχήματος

Το καλώδιο πηνίου ανιχνευτή οχήματος πρέπει να στερεώνεται με μια πλαστική ράβδο αφρού μήκους περίπου 3cm κάθε 20 ~ 30cm, η οποία μπορεί να εμποδίσει το καλώδιο να επιπλέει κατά τη διάρκεια της καλαφατίσματος. Caulking: Το κενό στο ρεζερβουάρ πρέπει να γεμίσει και να ενσωματωθεί στο δρόμο για να αποφευχθεί η δόνηση του πηνίου όταν υπάρχει διερχόμενο όχημα. Το τσιμέντο, η άσφαλτος ή η εποξική ρητίνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το τσιμεντένιο οδόστρωμα και η άσφαλτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως καλαφάκι για το ασφαλτόστρωμα.

πηνίο ανιχνευτή οχήματος

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us